Armani Diamonds W edp 50ml

« Nazad na prethodnu stranicu
Armani Diamonds W edp 50ml
price

Armani Diamonds W edp 50ml
Grupa: orijentalni cvetni miris
Parfem je kreirao Thierry Wasser iz kompanije Firmenich, a parfem je okarakterisan kao gurmanski cvetni. U gornjim notama nalaze se liči i malina, u srednjim - ruža, frezija i đurđevak, a u bazi vetiver, drvo kedra, pačuli i vanila. PR tim Emporio Armani izjavio je da: "Koristimo ružu u parfemu, ali na nov vrlo gurmanski način, kao cvet koji možete da pojedete".
Reklamno lice parfema je pevačica i glumica Beyonce Knowles, kojoj ovo nije prvo pojavljivanje u reklamama za neki proizvod. Pre ove pojavila se u reklamama za Pepsi (sa Britney Spears, Pink i Enrique Iglesiasom u jednoj i J.Lo i David Beckhamom u drugoj), L’Oreal i Tommy Hilfigerove parfeme True Star i True Star Gold.
Reklama za parfem je crno bela i u njoj se pojavljuje Beyonce koja zajedno sa bendom peva (i naravno igra uz) čuveni hit Diamonds are a Girl’s Best Friend, koji su pre nje pevale Marilyn Monroe u filmu "Muškarci više vole plavuše" i Nikol Kidman u mjuziklu "Moulin Rouge", gde je doduše bio uradjen kao medley sa Madonninom Material Girl. U reklami za Hilfigerov True Star Beyonce je pevala hit iz ’70-tih godina Wishing on a Star Rose Royce. Emporio Armani Diamonds je predstavljen 2007.
Preko našeg web shopa možete naručiti

 

Kontaktni telefon: 065/55-21-308

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.