Beyonce Heat W edp 100ml

« Nazad na prethodnu stranicu
Beyonce Heat W edp 100ml
price

Beyonce Heat W edp 100ml
Grupa: orijentalni gurmanski  miris
Heat je mirisni prvenac atraktivne i talentovane Beyonce koji će se na tržištu naći od februara 2010. godine. Ime mirisa inspirisano je turnejom i performansima Beyonce, a boja bočice i tečnosti izabrana je po omiljenoj boji Beyonce - crvenoj, uz želju da izgleda kao vatra, s primesima antičkih detalja.
Temperament Beyonce oslikan je kroz ceo koncept parfema, od imena, preko dizajna do kompozicije rađene u saradnji sa parfimerima Givaudana - Claude Dir i Olivier Gillotin. Visoke note kompozicije ukrašene su crvenom vanil-orhidejom, magnolijom, nerolijem i breskvom. Strastveno srce nudi nektar orlovih noktiju, bademe i mošusnu kremu, dok su u osnovi mlečno drvo sekvoja, tonka i amber.
Iako je reklamno lice popularnih mirisa Diamonds Armani i True Star Tommy Hilfiger, Beyonce za svoj prvenac kaže da je Heat - ona sama. Njena želja je da prvenac predstavljen pod njenim imenom bude sve što čini nju samu i da finalnim proizvodom bude zadovoljna, ne osvrćući se na krajnje rokove rada na parfemu. "Ovo je moj prvi miris, i želim da budem sigurna da ću ga voleti zauvek" - izjavila je Beyonce.
Miris je kreiran u staklenoj bočici antičkog oblika, baš kako je Beyonce želela, crvene boje koja se kao plamen preliva u narandžaste nijanse. Vatrena i sexy baš kao i ona, ukrašena je diskretnim zlatnim detaljem na vratu, na kome je gravirano ime mirisa.
Preko našeg web shopa možete naručiti

 

Kontaktni telefon: 065/55-21-308

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.