Čudesan svet parfema

« Nazad na prethodnu stranicu

Čudesan svet parfema

Čudesan svet parfema

Svet mirisa je jedan čudesan svet, a svaki parfem ima neko specifično dejstvo na čoveka. Takvo dejstvo ispoljavaju i sledeći parfemi:

Nishane Tuberoza
Turski Nishane brend se nalazi među vodećim brendovima na svetu. Tuberoza je jedan bombastičan i veoma postojan parfem sa jakim, cvetnim, realističnim mirisom. Savršen, okrugao, pravi majstorski rad. U njemu je prisutno sve ono što jedan parfem treba da poseduje. U njegovim gornjim notama se nalazi ilang ilang, narandža i cvet narandže. Srce je kompozicija tuberoze, gardenije, jasmina i nevena. Baza je sačinjena od vetivera, sandalovine, mošusa i ambera.

Guerlain Ambre Eternel
Prvi dodir sa ovim parfemom pruža jedan neopisiv osećaj. Ima dosta jak začinski, orijentalni, ambrast, kremast i topao karakter. Predstavlja remek delo Thierry Wasser. Plasiran je na tržište 2016. godine. Sačinjen je od izuzetno kvalitetnih sastojaka. Veoma je postojan, pomalo podseća na Shalimar.

Escentric Molekules Molecules 02
Spada u grupu veoma neobičnih parfema, koji ispoljavaju svoj miris drugačije na svakom čoveku. Predstavlja spoj ambroxana, vetivera i molekule belog mošusa. Ovo je jedan uniseksni parfem, u kome se muške i ženske note nalaze u savršenoj harmoniji. Prijatan je i specifičan. Uprkos tome što je pomalo sladunjav ima osvežavajući karakter. Postojan je preko celog dana.

Byredo Mojave Ghost
Zahvaljujući svojim jedinstvenim komponentama brzo očara većinu ljudi. Dosta je postojan, tako da jedna kap ostaje na koži po ceo dan. Pravi luksuzni parfem. Mekan je i kremast, elegantan i ne previše napadan. Veoma ga je prijatno nositi. Preporučuje se za sve starosne grupe.

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses
Ima puderasto-cvetni karakter. Spada u kategoriju ultra ženstvenih parfema. Pogodan je za nošenje tokom čitave godine. Šarm i romantika kombinovan sa mirisom slatkih ruža. Sačinjen je od bugarske ruže, turske ruže, viole, božura i mošusa.

Hermes L’Ambre des Merveilles
Ovo je jedan topao-ambrast parfem. Plasiran je na tržište 2012. godine. Spada u kategoriju orijentalnih, vanilastih parfema. Sačinjen je od kombinacije labdanuma, pačulija, vanile i bršljana. U sebi nosi neku specifičnost, koji postaje primetan u bazi.

Guerlain Shalimar Souffle de Parfum
Shalimar je parfem, koji nikad ne dosadi. Sadrži sve elemente, koji ga čine savršenim parfemom. Sačinjen je od malog broja komponenti. Predstavljen je na tržištu 2014. godine. Spada u orijentalnu-cvetnu kategoriju mirisa. Dovoljno je svega jedno špricanje za stvaranje začinskog-cvetnog oblaka oko njegovog nosioca. Miris parfema ispunjava sa pozitivnim mislima.

Chloe Eau de Toilette 2015
Pomalo je drugačiji, pomalo je nežniji od osnovnog parfema. Sadrži ružinu vodicu u visokim koncentracijama, koji ovom mirisu daje osvežavajući karakter. Odlučan i elegantan, vazdušast i lagan. Nije previše komplikovan, krunisan je pačulijem, koji ga čini veoma privlačnim. Veoma je postojan.

Mendittorosa North
Spada u grupu cvetno-drvenastih-mošusnih parfema. Plasiran je na tržište 2013. godine. Kreator parfema je Anne-Sophie Behaghel. Sačinjen je od kompozicije bergamota, crnog bibera, aldehida, jasmina, cvetnih nota, kedra, vetivera i pačulija.

Juliette Has a Gun Citizen Queen
Spada u kategoriju kožastih mirisa u kome dominantnu ulogu ima iris i ruža. Sofisticiran je i ženstven, i teško mu se može odoleti. Predstavlja mističan i adiktivan kiprasti miris na granici moderne i klasične parfemske industrije. Izgrađen je od 133 komponenti između kojih se može pronaći miris kože, aldehida, labdanuma, irisa i ambera.

Lush Karma
Spada u kategoriju citrusno-aromatičnih parfema. Plasiran je na tržište 1995. godine. Istovremeno je i klasičan i specifičan. Dosadne svakodnevnice čini interesantnijim. Predstavlja slojevit miris, koji ne pristaje svakom. U njegovim gornjim notama se nalzai kombinacija narandže, lavande, limunove trave. Srce je sačinjeno od bora, limuna i bršljana. Baza je sagrađena od pačulija, cimeta i voska.

Svaki od ovih parfema je specifičan na svoj jedinstven način.
 

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.