Predivni Lancome parfemi

« Nazad na prethodnu stranicu

Predivni Lancome parfemi

Predivni Lancome parfemi

Lancome linija je sačinjena od 20 parfema.

Tresor predstavlja iskonski parfem brenda Lancome. Smatra se veoma neobičnim parfemom, jer na specifičan način simboliše svevremensku eleganciju i ženstvenost. Spada u kategoriju cvetno-orijentalnih mirisa i upakovan je u Swarovski bočicu. Dizajner i kreator parfema je Sophia Grosjam. Na tržište je lansiran 1990. godine i predstavlja kombinaciju karakterističnih, bogatih, slojevitih i ultra jakih aroma. Tresor je parfem za pravu ženu, za ženu, koja je zrela, ozbiljna i elegantna. Od njegove prve pojave razvijeno je nekoliko varijanti (Tresor in Love, Tresor La Nuit, Tresor Midnight Rose), a zaštitno lice parfema su bili: Isabella Rossellini, Kate Winslet, Penelope Cruz.

Svaki od varijanti ima različitu koncentraciju baze. Tresor Eau de Parfum Lumineuse se ističe svojom elegantnošću, sofisticiranošću i ženstvenošću. Savršeni je školski primer toga kako treba da izgleda parfem bez kompromisa, koji je svevremenski i u sebi nosi vibraciju moderne žene. Spada u ozbiljne mirise, ali se ne mora shvatiti toliko ozbiljno, jer se u njemu krije i izvesna doza razigranosti. Pogodan je i u vrelim letnjim danima, ali i tokom hladnijih perioda. Savršeno održava ravnotežu između mode trenutnog i prošlog vremena. Ima pralinasti, sladak, puderast karakter. Njegov centralni deo čini pralina, koja je uokvirena sa mirisom ljubičice, koja mu daje drvenasti karakter.
Trésor Eau de Toilette je orijentalni-cvetni miris za žene. Sačinjen je od crne ribizle, magnolije, jorgovana, sandalovine i vanile.
Poeme je prikazan 1995. godine. Takođe spada u kategoriju orijentalnih mirisa. Struktura ovog parfema ne prati klasičnu strukturu, jer nema bazu, srce i gornju notu, nego se oni prepliću jedan sa drugim. Sačinjen je od himalajskog maka, belog i žutog cveća (mimoza, ruža, frezija) i cveta vanile. Predstavlja i parfem kontrasti. U njemu se istovremeno pojavljuje sladunjavost i gorkost, koji stvaraju specifičnu senzualnu auru oko osobe, koja na sebi nosi ovu neobičnu kombinaciju.

O pour Homme predstavlja mušku varijantu parfema O de Lancome. Prikazan je na tržištu 1996. godine. Spada u kategoriju citrusnih-drvenastih mirisa. Sačinjen je od kombinacije bergamota, mandarine, cvetova bambusa, ružinog drveta, sandalovine, nane, ambera i pšenice.

Rouge Now or Never je prikazan na tržištu u limitiranom izdanju 1998. godine. Ima sladunjavu aromu. Sačinjen je od voćnih nota, ruže, kedra, sandalovine, vetivera, vanile, belog bibera, ambera itd.

1998 je prikazan i Chrysalide Now or Never. Ovo je jedan svež, cvetni i luksuzni miris sačinjen od šljive, vanile, sandalovine, narcisa, deteline, kardamona, roze bibera, nara i mandarine.

O Oui! Je cvetni vodenasti miris za žene. Lansiran je na tržište 1999. godine. Kreiran je od strane parfimera Harry Fremont. U glavnim notama se nalazi nektarina, mandarina, narandža, zumbul, vodka. Srce je sačinjeno od orlovih noktiju, ananasa, belih cvetova, zelene jabuke, frezije, kruške, ruže, koji mu daju sladunjav karakter. U bazi se nalazi amber, mošus, drvenaste note, lotos i kedar.

2000 Et Une je serija od tri parfema, plasiranih na tržište 1999. godine uoči novog milenijuma. 2000 et Une Folies je proizveden u limitiranom izdanju i veoma brzo je rasprodat zahvaljujući svom veoma privlačnom orijentalno-začinskom karakteru. 2000 et Une Nuit je fabulozan cvetni parfem sačinjen od aldehida, bibera, ruže, drveta i mošusa. 2000 et Une Rose je takođe cvetni miris, a u njemu dominira ruža, koja je uokvirena sa amberom, vanilom, crnim biberom i mošusom.

Aroma Tonic je citrusni parfem za žene, koji je sačinjen od breskve, đumbira i kardamona. Ova nesvakidašnja kombinacija ga čini zaista neobičnom.
Miracle je prvi parfem Miracle linije. Može se opisati sa dve reči: energija i otkrovenje. Govori o tome da je život lep i treba ga živeti punim plućima. Zaštitno lice parfema je Uma Turman, predivna i čudesna žena, koja voli da sanjari, ali zna da bude i veoma realna.

Aroma Calm je cvetno-drvenasti-mošusni miris, kreiran od strane Alain Astori. Sačinjen je od ruže, irisa i kedra.

Miracle Homme je takođe parfem Miracle linije, ali je namenjen za muškarce. Sačinjen je od pravih muških nota poput hrastove mahovine, kedra, kafe i vetivera. Namenjen je za samouverene i odlučne muškarce, koji hrabro koračaju ka svom postavljenom cilju i ne posustaju ni onda kada se javi neka veća prepreka u dostizanju tog cilja.

Iste godine sa plasiranjem Miracle Homme, predstavljen je i Aroma Fit, koji je sačinjen od aromatičnih voćnih ulja. Ovo je jedan veseo i energičan miris, koji ispunjava snagom svog nosioca. Sačinjava ga kombinacija narandže, mandarine, kafe i šargarepe.

U periodu od 2003-2016. godine je objavljeno još dodatnih 68 parfema, sa različitom kombinacijom elemenata u drugačijoj koncentraciji. Veliki izbor je omogućavao da svako pronađe odgovarajuću vrstu parfema za sebe.
 

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.