Lanvin Lanvin Me 2013 W edp 80ml AKCIJE

« Nazad na prethodnu stranicu
Lanvin Lanvin Me 2013 W edp 80ml AKCIJE

Lanvin Lanvin Me 2013 W edp 80ml OUTLET
Grupa: cvetni miris
Lanvin lansira novi miris Lanvin ME posvećen ženi, individualistkinji, koja nije uobražena već je jedinstvena i samosvesna. Dragulji i raskošan nakit kombinovani sa elegantnom, jednostavnom ali prefinjenom odećom, unikatnih nijansi i uz pažljivo osmišljene, rafinirane detalje neodoljivog veza i sitnih šljokica čine jedinstvene kreacije Lanvina koje ističu lepotu nosioca.
Lanvin i Alber Elbaz donose novu kreaciju, pažljivo osmišljenu i dizajniranu kao najvredniji nakit sa draguljima kuće Lanvin. Miris je zamišljen i kao predmet želje koji će krasiti i upotpujavati izloge i ponudu Lanvin brenda, ali i kao cvetni ukras na nadlanicama i dekolteima mnogih dama koje uvažavaju cvetni miks Lanvin mode i delikatnih parfema. Dizajner Alber Elbaz sarađuje sa parfimerom Domitille Bertier i kreira novi, jedinstveni miris koji bez lažne skromnosti naglašava jaku volju, intimnost i senzualnost. Njegovo ime i kompozicija prikazuju tipičnu Lanvin ženu - spontanu i samouverenu, elegantnu i veoma ženstvenu.
Lanvin Me u visokim notama donosi delikatne cvetne note koje podržavaju i zaslađuju sokovi voćnih nota borovnica kombinovanih sa sladićem u srcu. Zavodljive nijanse ponudiće i intenzivna tuberoza koja dopunjava slatko-voćne slasti zaokružene na fascinantnoj osnovi. Bočica i pakovanje LANVIN ME kreirani su kao objekat želje i zamišljeni kao poklon. Zlatna nit koja objavija svetlo plavo spoljno pakovanje podseća na vrpce koje ukrašavaju darove, dok je bočica lepa i jednostavnih linija, sa gravurama na crnom čepu. Oko vrata bočice je lančić boje zlata sa priveskom od kristala.
Preko našeg web shopa možete naručiti

 

Kontaktni telefon: 063/83-00-497, 065/55-21-308

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.