Versace Oud Oriental 2014 W edp 100ml AKCIJE

« Nazad na prethodnu stranicu
Versace Oud Oriental 2014 W edp 100ml AKCIJE

Versace Oud Oriental 2014 W edp 100ml OUTLET
Grupa: orijentalni drveni miris
Raskošna i izrazito ženstvena edicija lansirana kao par prošlogodišnjem orijentalnom izdanju koje je ekskuzivnu prezenataciju imao na Bliskom Istoku - Versace Pour Homme Oud Noir, pred sam ulazak u 2014. godinu predstavljena nam je kao ženska mirisna priča sa Orijenta, sunčana, luksuzna, vrela, zanosna i senzualna: Versace Pour Femme Oud Oriental! Ne zapostavljajući trend u boji zlata nova Versace bočica uzima prepoznatljivi oblik predhodnica Versace i Versence, potpuno prekrivena zlatnom bojom. Tipični amblem u obliku gravirane meduze postavljen je na centralnom delu tela boce, dok je čep diskretno ukrašen grčkim motivom.
Ovoga puta će Italija imati prilike prva da proba "zlatastu" kompoziciju koja je namenjena ženi snažne ličnosti! Versace domišljato vezuje muško i žensko izdanje intenzivnim i afrodizijačkim potpisom blenda ouda i kože. Raskošna kompozicija se otvara orijetalnim notama ruže, koja je istaknuta drskim šafranom i uokvirena cvetovima frezije. Srce kompozicije je puderasto, ženstveno, meko i duboko, od pačulija, heliotropa i ljubičice koje nasleđuju intenzivne note ouda i kože uz kremastu vanilu i sandalovinu koje imaju za zadatak da zavedu i što više umekšaju donje note.
Parfimeri novog izdanja bazirali su se na intenzivnim drvenim nijansama, dotaknutim opojnim ženstvenim cvećem kombinovanim uz drske začine i žustri akord kože sa ciljem da prenesu vrelinu pustinje i mistike Bliskog Istoka.
Miris je inspirisan slikom "Zavođenja zalaska sunca u pustinji, i toplim povetaracima koji nosi misli daleko..." - ovim rečima Versace brend izaziva nas na prve probe mirisa u boji zlata.
Preko našeg web shopa možete naručiti

 

Kontaktni telefon: 063/83-00-497, 065/55-21-308

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.