Balenciaga Paris W edp 75ml

« Nazad na prethodnu stranicu
Balenciaga Paris W edp 75ml
price

Balenciaga Paris W edp 75ml
Grupa: chypre cvetni miris
Balenciaga Paris je novi miris kuće Balenciaga, i lansiran kao prvi miris nakon postignutog partnerstva sa Coty, 2008. godine. Dizajner Balenciaga - Nicolas Ghesquiere radio je na izradi ovog mirisa i vodio računa o svakom detalju Balenciaga Paris izdanja. Parfimer koji je kreirao kompoziciju je Olivier Polge iz IFF.

Balenciaga Paris nije romantični cvetni miris. Spravljen je sa dozom urbanog i tradicionalnog, uz primese metalnog efekta. Kompozicija je okarakterisana kao chypre cvetna sa izraženom ljubičicom. Efekat koji ona ostavlja u ovom mirisu nije puderast, po čemu je poznata u kompozicijama, već su njeni listovi istaknuti u prvi plan te miris dobija na svetlim, svežim i prirodnim nijansama. Olivier Polge integriše i redestilovano drvo, kao kedar i pačuli. Cvetne nijanse dolaze od aroma karanfila i ljubičica.
Bočica je dizajnirana od transparentnog staklenog tela, oblika mahune, ukrašena zapušačem koji podseća na stare vaze iz 18 veka, sa efektom naprslina. Želja dizajnera je da ovom mirisu - bočici podari i karakter, te se prikladnim dizajnom uočava glava, vrat i stabilno telo.
Reklamno lice mirisa i muža kreatora je Charlotte Gainsbourg, već poznata sa reklamnih panoa Balenciaga kuće. Fotograf reklamne kampanje je Steven Meisel.
Miris je dostupan početkom februara 2010. godine.
Preko našeg web shopa možete naručiti

 

Kontaktni telefon: 065/55-21-308

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.