Parfemi čine život lepšim

« Nazad na prethodnu stranicu

Parfemi čine život lepšim

Parfemi čine život lepšim

Parfemi su oduvek činili sastavni deo čovekovog života. Razvojem tehnologije razvijala se i parfemska industrija, a zahvaljujući tome danas na tržištu imamo izuzetno veliki izbor parfema.

Dior J’Adore in Joy predstavlja parfem kreiran od strane Francois Demachy. U pitanju je jedan smeo voćno-cvetni miris sa slanim notama u pozadini. Ovo je prvi parfem brenda, koji sadrži morske akorde. Simboliše radost, zabavu i ljubav prema životu. Slana komponenta u njemu naglašava cvetne note jasmina, nerolija, ilang-ilanga i tuberoze. Miris breskve u bazi parfema čitavoj kompoziciji daje voćni karakter. Ovaj novi parfem je dobio i obnovljenu bočicu sa zlatnom bojom i bojom kajsije.

Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria je citrusni uniseksni parfem. Kreiran je od strane Thierry Wasser i Delphine Jelk. U gornjim notama se nalazi bergamot i ulje gorke narandže. Srednje note su kardamon i đumbir, a baza je spoj drvenastih nota i belog mošusa.

Thierry Mugler Angel Eau Sucrée 2017 je veoma intenzivan i postojan parfem. Citrusne note u njemu samo još više ističu njegovu sladunjavost, ali ne onu devojačku sladunjavost!  Angel Eau Sucrée 2017 se može okarakterisati kao dimni, zavodljivi parfem. Preporučuje se za zrelije ozbiljnije žene.

Paco Rabanne Olympea Intense je jedan intenzivan, provokativan i sladak parfem. Ovaj parfem je poput boginje: lep, pametan i nedodirljiv. Sačinjen je od morske soli, vanile i ambera. Ima predivno božansko pakovanje.

4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander je aromatično-voćni parfem za muškarce i žene. Sačinjen je od korijandera, biljnih komponenti, citrusa, breskve i zelenih nota. Upakovan je u karakterističnu bočicu brenda. Ima veoma prijatan i lagan letnji miris.

Diesel Diesel Bad
Diesel predstavlja legendu u svetu mode. Smatra se pionirom džinsa i odeće za svaki dan. Uvek veran svom korenu, jedan ikonski, globalan brend, koji svih ovih godina i dalje uspeva da sačuva vodeće pozicije među konkurentnim modnim kompanijama. Uprkos značajnom proširenju kompanije, Diesel je uvek ostao veran svojoj filozofiji. I dan danas konstantno proširuje svoju delatnost i plasira na tržište nove proizvode. Prvi parfem Diesela je predstavljen na tržištu 2007. godine. Svi parfemi ove kompanije se mogu okarakterisati kao klasični parfemi sa iskricom modernizma u sebi. Diesel Bad je parfem namenjen za muškarca, koji se ne boji da svetu pokaže svoje pravo lice. Predstavlja oličenje pobunjeničkog duha dečaka, a izgrađen je na kontrastu dima i kavijara. Adiktivan je, pulsirajući i osvežavajući. Zavođenje započinje sa uzbudljivim citrusnim notama i osvežavajućim začinima. Ovi akordi su pojačani sa mirisom kardamona, lavande i bergamota. Nakon toga dolazi do izražaja slani kavijar. Kombinacija provokativnih dimnih nota i irisa deluju opčinjavajuči. Kreatori parfema su Anne Flipo i Carlos Benaim. Bočica parfema predstavlja oličenje muževnosti i tajanstvenosti. Pakovanje je inspirisan klasičnim kožnim muškim jaknama. Na prvi pogled bočica deluje neprozirnom, ali providan BAD natpis omogućava uvid u njegovu unutrašnjost. Jarka bakarna boja odaje utisak da bočica gori iznutra, a metalni čep podseća na unutrašnjost Ducati motora.

Salvatore Ferragamo Signorina
Signorina Eleganza je sofisticiran i ultra moderan parfem u kome se dimni i erotski karakter pačulija lagano pretvara u jedan prijatan, komforan i voćni parfem. Signorina Misteriosa zavodi i opčinjava. Sačinjen je od kompozicije kupine, šlaga i vanile. Istovremeno je sladak i dubok, dimni i pikantan zahvaljujući pačuliju, a ženstven zahvaljujući kombinaciji tuberoze i cveta narandže. Kako se preporučuje prvenstveno za mlade, naglasak je stavljen na slatko-kremaste akorde. Razigran je , na njemu se oseća da nije namenjen za ozbiljnu ženu, nego za ženu koja je smela i dinamična. Signorina in fiore slavi vedre i romantične mlade devojke. Inspirisan je prvim cvetovima proleća. Sačinjen je od svežih, vazdušastih i cvetnih akorda, koji miluju kožu i stvaraju romantičnu atmosferu. Svaki od navedenih Signorina parfema je jedinstven na neki svoj svojstven način

Upotpunite svoju toaletu parfemima i osećajte se uvek posebnim.

 

Potražite naš aktuelni
nedeljni savet.